Overslaan naar content

Ik heb aan de Erasmus Universiteit mijn master Finance & Investments gehaald. Sinds 2014 werk ik bij Marktlink als consultant.

Typerend voor Marktlink is de actieve houding die iedereen heeft, we zoeken altijd naar mogelijkheden en pragmatische oplossingen.

Wat het werken voor Marktlink voor mij erg interessant maakt is het inhoudelijke stuk (analyses, berekeningen, contracten etc.) in combinatie met de vele MKB-bedrijven en ondernemers waar je mee te maken hebt. De diversiteit is groot en je hebt met ondernemers te maken die echt betrokken zijn bij hun onderneming, anders dan bijvoorbeeld directeuren/managers bij grote bedrijven die verder geen betrokkenheid hebben met het bedrijf waar ze voor werken.

“Je hebt met ondernemers te maken die echt betrokken zijn bij hun onderneming”

Daarnaast ben je in deals bij alle facetten betrokken, krijg je snel verantwoordelijkheid en dat geeft je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost.

Het absolute topmoment is als het eindresultaat bij de notaris wordt beklonken, met op nummer één mijn eerste eigen, zelfstandig afgeronde transactie, de verkoop van Ton van Leeuwen Snijwerken B.V.

Jelmer begon in 2014 als junior consultant, inmiddels is hij zelfstandig manager.