Gå til Indhold

INTERNATIONAL ASSIGNMENT

En unik M&A-oplevelse i udlandet

I løbet af de næste 3 til 5 år er det Marktlinks ambition at blive go-to M&A-specialist i Europa for iværksættere i det øvre SMV-segment. Det kræver mere vækst med tiltrækning af talentfulde specialister og åbning af ny kontorer i hele Europa. Derfor har vi oprettet et nyt International Assignment Programme, som giver vores konsulenter mulighed for at få international M&A-erfaring.

Udvekslingsprogrammet er endnu et led i den karrierevej, vi tilbyder vores konsulenter. Det er en unik mulighed for at få 3 til 6 måneders international M&A-erfaring og samtidig bidrage til opstarten af vores nye kontorer rundt omkring i Europa. Som udsendt deltager du i projekter og opbygger relationer både til teamet og ti potentielle kunder. Gennem dette oplever du en ny måde at drive forretning på og skaber en masse forbindelser mellem Marktlink-kontorerne i hele Europa.Selvstartertype og passioneret Vores ideelle kandidat til et eventyr i udlandet har været hos Marktlink som konsulent i mindst 9 måneder og højst 2 år. Andre væsentlige kompetencer er uafhængighed, initiativ og en proaktiv indstilling. Hos Marktlink passer vi på hinanden, og det vil du også oplev under denne udveksling. Vi tilbyder praktisk støtte i forhold til indkvartering og juridiske spørgsmål, men regner også med, at du både kan og vil selv. Derudover mener vi, det er vigtigt, at hjemmefronten støtter op om dit valg.

Vi er meget stolte over, at Marktlink nu kan tilbyde dette program, som kan give vores unge konsulenter en uforglemmelig oplevelse, både personligt og professionelt. Det er perfekt i tråd med Marktlinks internationale ambitioner, og samtidig styrker denne krydsbestøvning vores kollektive Marktlink-DNA. En periode med et par ekstra hænder på et nyoprettet kontor bidrager til at skabe et solidt fundament og sikrer, at vi hurtigt kan flytte vores fokus til det, vi er gode til – at hjælpe lokale SMV-iværksættere med deres M&A-sager.

Drag ud på eventyr Sven Hissink var den første deltager på vores International Assignment Programme. I slutningen af 2021 tog han et halvt år til København, hvor han hjalp managing partner Jesper Fogh Duelund med opstarten af Marktlink Copenhagen. Indtil videre ha også Youri Livius fået muligheden for at komme ud i verden og hjælpe administrerende partner Jonathon Parkinson med åbning af kontoret i Manchester. I den nærmeste fremtid vil der helt sikkert også opstå andre muligheder på vores nuværende eller nye kontorer. Har du lyst til at begive dig ud på dette internationale M&A-eventyr? Så søg stillingen som konsulent nu!