(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-21079984-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Na mijn bachelor in Sport, Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik in 2016 mijn Master Science in Financial Management afgerond aan de Nyenrode Business Universiteit. Begin 2017 ben ik bij Marktlink begonnen.

Ik heb in de eerste plaats voor Marktlink gekozen vanwege het M&A-vak. Het dagelijks in contact komen met gemotiveerde en gepassioneerde ondernemers, het fungeren als sparringpartner en vooral het ‘’samen’’ ondernemen is wat mij dagelijks inspireert.

Spijt van mijn keuze heb ik zeker niet! Marktlink geeft mij de kans om te groeien, iedere dag leer ik nieuwe dingen die mij als fusie- en overnameconsultant completer maken. Daarnaast geeft Marktlink je meteen vanaf het begin veel verantwoordelijkheden en ben je bij het hele aan- en verkoopproces betrokken. Hierdoor heb je gelijk vanaf het begin een grote toegevoegde waarde binnen het bedrijf.

“Het ‘samen’ ondernemen is wat mij dagelijks inspireert”

Een enorme kick krijg ik ervan wanneer je in een aankooptraject een ondernemer belt met de vraag of hij eventueel open staat voor de verkoop van, of een participatie in zijn bedrijf. Sommige ondernemers zet je daarmee toch aan het denken en voor je het weet zit je met de ondernemer aan tafel om de verkoop van zijn bedrijf te bespreken. Je creëert eigenlijk iets vanuit niets en uiteindelijk koop je misschien zelfs het bedrijf van de ondernemer!

Wat ook echt Marktlink is: de banden tussen de collega’s en partners zijn erg sterk. Je werkt echt als één team en iedereen probeert waar hij of zij kan elkaar te helpen en te ondersteunen. Ik heb geweldige herinneringen aan onze skitrip, met het hele bedrijf naar St. Anton. Ik had vanaf het begin het gevoel alsof ik met een groep vrienden een lang weekend weg was in plaats van met collega’s.

Tobie van der Leeden

Volg Marktlink op social media

Contact en open sollicitaties: recruitment@marktlink.nl
Lees het privacybeleid van Marktlink.

This website uses cookies and third party services. Ok