Open sollicitatie

Past de cultuur van Marktlink bij jou en wil jij graag werken bij dé specialist op het gebied van fusies en overnames in het MKB maar staat jouw droombaan er momenteel niet tussen? Schroom dan niet om ons een verpletterende open sollicitatie te sturen.

Dit kun je doen middels de onderstaande knop. Vergeet niet een duidelijke brief of video mee te sturen met jouw motivatie waarom wij jou moeten hebben.

Betrokken

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij zowel Marktlink, als haar klanten en het team waarin je werkt. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar medewerkers werken met passie voor hun werk en dit delen met collega’s.

Bevlogen

Onze medewerkers zijn bevlogen: zij willen de beste prestatie neerzetten; niet alleen voor de klant maar ook voor zichzelf. Om dit mogelijk te maken, investeren wij continu in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Dit doen wij door middel van talentmanagement en de Marktlink Academy.

Betrouwbaar

Openheid en eerlijkheid zijn het fundament van de relatie die wij aangaan met onze klanten en medewerkers. Afspraak is afspraak en we doen wat we beloven. Wij verwachten dat onze medewerkers ook betrouwbaar zijn.

open sollicitatie

“Kom jij het Marktlink team versterken?

Stuur een open sollicitatie