Skip to content

HR Assistant

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamHR

Functieomschrijving

Heb jij net je Bachelor HBO- HRM diploma op zak of enkele jaren werkervaring opgedaan en wil je een carrière binnen HR gaan starten? Of ben je benieuwd naar het HR vak? In verband met de digitalisering van onze HR-afdeling en een specifiek HR software project zijn wij op zoek naar ondersteuning. Hierbij zijn wij op zoek naar een enthousiaste HR-assistent, een energieke, ambitieuze, klantgerichte collega die een uitdaging niet schuwt.


Wij zijn de Marktlink groep, een snelgroeiende internationale organisatie met Nederlandse roots en veranderen van een MKB-bedrijf naar een middelgrote Europese investment bank. In Nederland zijn we grootste M&A speler, we hebben dezelfde ambitie voor Europa. Naast het openen van nieuwe kantoren in België, Duitsland, Denemarken en Groot-Brittannië hebben we de laatste jaren nieuwe labels opgericht, namelijk M-ready en Marktlink Investment Partners, Welt en ML Tech.


We staan bekend om onze energieke, no-nonsense cultuur en uitdagende groeipad. Junioren groeien snel door naar manager. De gemiddelde leeftijd binnen Marktlink is dan ook 32 jaar. Ons team bestaat uit een International Recruiter, HR Manager, HR Adviseurs en een HR Assistant. Samen met 6 collega’s zorgen wij ervoor dat Marktlink de omvangrijke groeiambitie aankan. Dit doen wij als team met veel passie en plezier.


Jouw verantwoordelijkheden

Je bent de spil van de afdeling en verantwoordelijk voor ondersteuning bij het gehele HR proces, van onboarding tot offboarding. Je bent het aanspreekpunt bij vragen voor de medewerkers en daarmee een belangrijk gezicht van de afdeling.

In deze functie zorg jij voor een vlekkeloze HR administratie. Je vindt het leuk om processen efficiënter te laten verlopen, draagt ideeën aan en stroopt de mouwen op om de zaken voor elkaar te krijgen. De werkzaamheden zijn breed en divers, variërend van het monitoren van deadlines (proeftijd, arbeids- en leasecontracten.), opstellen van brieven, overeenkomsten, aanpassingen doorvoeren in beleidstukken (meerdere talen), het inplannen van interviews en assessments, het plaatsen van vacatures, deadlines bewaken tot het maken van maandelijkse rapportages, beantwoorden van vragen met betrekking tot arbeidsrecht, wagenparkbeheer, en de verloning. Daarnaast komt er veel creativiteit bij kijken. Je gaat stukken schrijven voor de interne communicatie, meewerken en -denken in uiteenlopende projecten. Kortom we zoeken iemand die samen met het team een stevige basis creëert, verder uitbouwt en optimaliseert. Wij zoeken een gestructureerde, enthousiaste ‘multi tasker‘ die voldoening haalt uit samen successen boeken.

Vereisten

Jouw achtergrond

Je bent enthousiast, accuraat, schakelt snel en houdt van aanpakken. Je denkt in oplossingen en bent dienstverlenend ingesteld. Daarnaast is het fijn als je de je onderstaande ervaring en competenties meebrengt.

  • Minimaal een afgeronde HBO- HRM opleiding of opleiding in soortgelijke richting;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede beheersing van de Engelse taal;
  • Je vindt het leuk om te werken in een snel veranderende omgeving, geen dag is hetzelfde. Je bent positief ingesteld, flexibel en servicegericht ingesteld en oprecht geïnteresseerd in mensen.


Ons aanbod

Een unieke kans om binnen veel generieke HR kennis op te doen binnen een snelgroeiende omgeving. Wij bieden groei en ontwikkeling, een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is en een fijne werksfeer. Je wordt onderdeel van een gezellig, goed op elkaar ingespeeld team met veel kennis en humor, collega’s die het leuk vinden om kennis te delen en jou te begeleiden. Een moderne, werkomgeving met veel ambitieuze ‘Young Professionals’ vlakbij de Zuid-As in Amsterdam.

Naast deze investering in jouw carrière mag je rekenen op: 


  • Een iPhone 13 en een HP laptop;
  • Flexibele werktijden en onbeperkt verlof voor een optimale balans tussen werk en privé;
  • Een informele, open maar ambitieuze bedrijfscultuur (maandelijks sociale evenementen: vrijmibo, padeltoernooien en nog veel meer leuke uitjes).


Over Marktlink

Marktlink is een internationale organisatie waar circa 175 professionals met passie werken voor ondernemers actief in het middensegment. Marktlink is actief in een drietal disciplines: M-ready, Marktlink Fusies & Overnames en Marktlink Investment Partners. M-ready helpt ondernemers met de juiste voorbereidingen voor een soepel verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames is specialist in fusies en overnames voor het mkb(+) en vertegenwoordigt alle disciplines die relevant zijn tijdens dit proces. Marktlink Investment Partners investeert voor (ex)ondernemers (nieuw verworven) activa in het Europese mkb via private equity of internationaal via venture capital. Marktlink heeft kantoren in Nederland, België, Duitsland, Denemarken en de UK. Ons label ML Tech zorg voor een geolie IT en de doorontwikkeling van ons CRM. Marktlink kenmerkt zich door een zeer ondernemende cultuur en werkomgeving, waarbij de nadruk ligt op kansen, verantwoordelijkheid,  ontwikkeling en autonomie.


Een pre-employment screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


of