Skip to content

Content Marketeer

Netherlands, Noord-Holland, Amsterdam/ DeventerMarketing

Job description

Ben jij een ondernemende Content Marketeer? Bij ons krijg je de vrijheid om dat te laten zien. Geen vaste werktijden, onbeperkt aantal vakantiedagen en een functie waarin je voor verschillende labels van Marktlink werkt om ondernemers op een persoonlijke wijze aan ons merk te binden. Kom het enthousiaste marketingteam, bestaande uit acht collega's, versterken in een snelgroeiende, succesvolle en internationale organisatie.


Jouw verantwoordelijkheden

Als Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor de creatie en distributie van content. Je hebt ervaring met het schrijven van commerciële teksten met een persoonlijke benadering. Dat ga je doen voor onze website, waarvoor onder andere de vindbaarheid belangrijk is, en je hebt ervaring in emailmarketing, waarin je kort en bondig iemand weet te verleiden tot de call-to-action. Daarnaast organiseren we veel events, schrijven we klantcases, brengen we twee keer per jaar een magazine uit en doen we nog veel meer. Je schrijft in principe voor de Nederlandse markt en jouw teksten worden door onze buitenlandse freelancers vertaald en herschreven voor de lokale markt. Ook hebben we Proofreaders en een Content Marketeer in huis die graag met je meedenken en meelezen.

Pak het op, geef het de juiste invulling en maak daarin zelf de balans tussen creatief en inhoudelijk schrijven. Je creëert, regisseert en bewaakt jouw projecten van A tot Z. Je kan hierover sparren met je collega's van marketing en met externe bureaus die jou ondersteunen.

Je komt terecht in een uitdagend werkveld dat bestaat uit verschillende (nationale en internationale) kantoren, diverse stakeholders, partners en externe bureaus, maar bovenal kom je te werken in een jong, enthousiast en gedreven team.

Job requirements

Jouw achtergrond

Je bent een ondernemende Content Marketeer met een aantal jaar ervaring in het vakgebied. Jij voelt precies aan welke content Marktlink voor welke doelgroep of campagnedoel nodig heeft om verder te kunnen groeien en hebt hier creatieve ideeën over. Je bent nieuwsgierig, precies en je wilt graag sparren met collega’s om tot het beste resultaat te komen. Je krijgt de vrijheid om jouw rol inhoudelijk vorm te geven en neemt daar het initiatief in. Je kunt moeiteloos schakelen tussen interne en externe stakeholders en weet de juiste prioriteiten te stellen.

Om van deze functie een groot succes te maken, verwachten we daarnaast:

  • Hbo/wo werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Content Marketeer in een commerciële, dynamische organisatie.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal.


Ons aanbod

  • Laptop en een iPhone 13.
  • Moderne kantooromgeving (kantoren in Nederland, België, Duitsland, VK en Denemarken).
  • Flexibele werktijden en onbeperkt verlof voor een optimale balans tussen in- en ontspanning.
  • Gezellige en gedreven collega’s die samen met jou voor het beste resultaat gaan.
  • Jaarlijks ontvang je de Marktlink bonus (afhankelijk van het bedrijfsresultaat).
  • Volop mogelijkheden tot ontwikkeling en doorgroeien.


Interesse?

Naast de benoemde skills zijn wij opzoek naar de juiste persoonlijkheid die past bij Marktlink. Wie ben jij? En wat maakt jou zo goed? Solliciteer vandaag nog met je CV, een korte motivatie en een video (optioneel) via de sollicitatiebutton.


Over Marktlink

Marktlink is een internationale organisatie waar circa 155 professionals met passie werken voor ondernemers actief in het middensegment. Marktlink is actief in een drietal disciplines: M-ready, Marktlink Fusies & Overnames en Marktlink Investment Partners. M-ready helpt ondernemers met de juiste voorbereidingen voor een soepel verkoopproces. Marktlink Fusies & Overnames is specialist in fusies en overnames voor het mkb(+) en vertegenwoordigt alle disciplines die relevant zijn tijdens dit proces. Marktlink Investment Partners investeert voor (ex)ondernemers (nieuw verworven) activa in Europese mkb via private equity of internationaal via venture capital.

Marktlink kenmerkt zich door een zeer ondernemende cultuur en werkomgeving, waarbij de nadruk ligt op kansen, verantwoordelijkheid, ontwikkeling en autonomie.


Een pre-employment screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

or

4 STEPS TO A CAREER AT MARKTLINK

Let's connect

You have applied for the position that suits you. We will contact you within five working days.

Let's meet

How can you and Marktlink work together? Let's find out by starting the conversation. By phone or over a cup of coffee.

Let's dive deep

We want the best people, based on a care presentation and the Talent Motivation Analysis (TMA), we look at wheter you competences and talents fit into Marktlink.

Let's start

Have you tickled all the boxes and also succesfully passed the final interview? The official offer is headed your way. Together we will do great deals. Time for champagne!