WERKEN BIJ MARKTLINK

Bij Marktlink staan mensen centraal. Daarom wordt onze bedrijfscultuur gekarakteriseerd door wederzijdse waardering en samenwerking, gebaseerd op partnerschap. Iedereen die bij ons werkt maakt vanaf dag één deel uit van een gedreven, inspirerende omgeving waar tegelijkertijd een familiegevoel heerst. Zo ontvangt elke starter een gepersonaliseerd onboarding programma in de week voordat hij of zij begint. Elk individu levert een belangrijke bijdrage aan ons succes. Dit doen we door goed samen te werken, zowel intern als met onze opdrachtgevers. Werken bij Marktlink is dan ook een way of life.

Dé fusie- en overnamespecialist voor ondernemers in het MKB

Als fusie- en overnamespecialist in het MKB zijn wij de link met de markt. Iedereen is extreem leergierig en oprecht geïnteresseerd in de wereld van de ondernemer. Medewerkers worden vanaf dag één betrokken bij het volledige proces en hebben invloed op het resultaat. Dit betekent naast een solide financiële analytische achtergrond ook lef, sterke communicatieve vaardigheden en een luisterend oor.

De kernwaarden van Marktlink

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij zowel Marktlink, haar klanten als hun collega’s. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar medewerkers hun passie voor hun werk kunnen inzetten en delen met collega’s. Onze medewerkers zijn bevlogen: zij willen de beste prestatie neerzetten; niet alleen voor de klant maar ook voor zichzelf. Om dit mogelijk te maken, investeren wij continu in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen.

Entrepreneurial mindset

Today, tomorrow, together

No mountain too high

There is always a way

MARKTLINK IN VOGELVLUCHT

Marktlink is een onafhankelijk advieskantoor dat ondernemers begeleidt bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken, ‘buy-outs’ (MBO) en ‘buy-ins’ (MBI). Hiervoor beschikken wij over alle benodigde specialismen om een volledige traject, van eerste oriëntatie tot overdracht bij de notaris, op een professionele en deskundige wijze te kunnen verzorgen. Marktlink begeleidt circa 80 transacties op jaarbasis en richt zich daarbij op het segment midden- en kleinbedrijf in alle sectoren. Op dit gebied is Marktlink sinds 1996 actief en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke advieskantoren in deze markt. Marktlink opereert landelijk vanuit de kantoren Amsterdam, Deventer, Drachten, Gouda en ‘s-Hertogenbosch. Internationaal zijn wij ook actief vanuit Antwerpen (België) en Düsseldorf (Duitsland).

Marktlink in vogelvlucht

Waar wij enthousiast van worden

Naast het dagelijks begeleiden en adviseren van gepassioneerde MKB-ondernemers tijdens misschien wel de spannendste periode van hun carrière, zijn er nog veel meer dingen die we leuk vinden aan werken bij Marktlink. Hieronder een kleine greep uit onze favorieten.

Team Power

Marktlink viert haar successen samen. Je werkt aan ieder traject met een hecht dealteam, je ondersteunt elkaar en je viert feest wanneer de puzzelstukjes op zijn plaats vallen. 

Office and tech

Naast werkplekken in lichte, moderne kantoren zorgt Marktlink er ook voor dat je de beste spullen hebt om je werkzaamheden uit te voeren. Waaronder een laptop van de zaak, een mobiele telefoon en een leaseauto. Wat wil je nog meer?

Health

Er staat altijd vers fruit klaar en we lunchen gezamenlijk met heerlijke verse en gezonde ingrediënten. Maar we houden ook van een vette snack op z’n tijd. Appeltaart, daar zijn we ook niet vies van.

Work hard, play hard

Samen boeken we de mooiste resultaten voor onze opdrachtgevers. En vieren we ook onze successen. Denk aan een eindejaarsgala, op wintersport met alle collega’s, veel borrels (niet alleen op vrijdagmiddag) en uitjes met jouw kantoor of heel Marktlink.