Werken bij Marktlink

Bij Marktlink staan mensen centraal. Iedereen die bij ons werkt maakt vanaf dag één deel uit van een gedreven, inspirerende omgeving waar tegelijkertijd een familiegevoel heerst. Elk individu levert een belangrijke bijdrage aan ons succes. Dit doen we door goed samen te werken, zowel intern als met onze opdrachtgevers. Werken bij Marktlink is dan ook een way of life.

Solliciteer nu
  • Verantwoordelijkheid vanaf de eerste dag

  • Aantrekkelijke voorwaarden

  • Een inspirerende omgeving zonder 9-tot-5 mentaliteit

Marktlink in vogelvlucht

Marktlink is een onafhankelijk advieskantoor dat ondernemers begeleidt bij fusies, overnames, waarderingen, financieringen, herstructureringen, opvolgingsvraagstukken, ‘buy-outs’ (MBO) en ‘buy-ins’ (MBI). Hiervoor beschikken wij over alle benodigde specialismen om een volledig traject, van eerste oriëntatie tot overdracht bij de notaris, op een professionele en deskundige wijze te kunnen verzorgen. Marktlink begeleidt circa 80 transacties op jaarbasis en richt zich daarbij op het segment midden- en kleinbedrijf in alle sectoren. Op dit gebied is Marktlink sinds 1996 actief en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke advieskantoren in deze markt. Marktlink opereert landelijk vanuit de kantoren Amsterdam, Deventer, Drachten, Gouda en ‘s-Hertogenbosch. Internationaal zijn wij ook actief vanuit Antwerpen (België) en Düsseldorf (Duitsland).

25 jaar ervaring

In 1996 is Marktlink opgericht door en voor échte ondernemers. In deze 25 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste M&A specialist van de Benelux.

7 kantoren

5 in Nederland (Amsterdam, Deventer, Drachten, Gouda en ‘s-Hertogenbosch), 1 in Antwerpen en 1 in Düsseldorf. Én er zijn concrete plannen om uit te breiden naar de UK en de Nordics.

±100 Marktlinkers

Het aantal Marktlinkers blijft toenemen. Partners, managers, consultants, business supporters en juristen. Inmiddels staan er al bijna 100 medewerkers op de teller.

Marktlink’s business

ca. 80 transacties op jaarbasis

In alle sectoren doen wij deals

Focus op de MKB+ mid-market doelgroep

Sweetspot tussen de 2 en de 50 miljoen euro

De kernwaarden
van Marktlink

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich betrokken voelen bij zowel Marktlink en haar klanten als de hun mede-marktlinkers. Wij bieden een werkomgeving waar medewerkers hun passie kunnen inzetten én kunnen delen met collega’s. Onze mensen zijn bevlogen: zij willen altijd de beste prestatie neerzetten. Niet alleen voor de klant maar ook voor zichzelf. Om dit mogelijk te maken, investeren wij als Marktlink continu in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen.

Wij zijn ondernemers, altijd met een duidelijke visie, een neus voor trends en opkomende markten en een sterke focus op het halen van de beste resultaten. Wij zien mogelijkheden waar anderen uitdagingen zien.

We werken als één team samen om een gezamenlijk doel te bereiken: het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

Er is geen uitdaging die Marktlink uit de weg gaat. We stellen graag doelen en zijn ambitieus in het behalen ervan.

Marktlink loopt altijd één stap voor. We vinden altijd een manier om de beste deals voor onze opdrachtgevers te realiseren en hen te helpen hun  dromen te verwezenlijken. 

Waar wij enthousiast van worden

Team power

Marktlink viert haar successen samen. Je werkt aan ieder traject met een hecht dealteam, je ondersteunt elkaar en je viert feest wanneer de puzzelstukjes op zijn plaats vallen.

Office and tech

Naast werkplekken in lichte, moderne kantoren zorgt Marktlink er ook voor dat je de beste spullen hebt om je werkzaamheden uit te voeren. Waaronder een laptop van de zaak, een mobiele telefoon en een leaseauto. Wat wil je nog meer?

Health

Er staat altijd vers fruit klaar en we lunchen gezamenlijk met heerlijke verse en gezonde ingrediënten. Maar we houden ook van een vette snack op z’n tijd. Appeltaart, daar zijn we ook niet vies van.

Work hard, play hard

Samen boeken we de mooiste resultaten voor onze opdrachtgevers. En vieren we ook onze successen. Denk aan een eindejaarsgala, op wintersport met alle collega’s, veel borrels (niet alleen op vrijdagmiddag) en uitjes met jouw kantoor of heel Marktlink.