Skip to content

Net als mijn collega’s ga ik voor de beste deal, maar dan voor de beste recruitmentdeals. Zo begin ik ook met een kop koffie en tijdens het tekenen van een contract komt de champagne op tafel. Mijn stijl qua gespreksvoering is informeel, dus vooral een leuk gesprek hebben waar we beide wijzer van worden. Van nature ben ik erg nieuwsgierig en financieel inhoudelijk kun jij mij waarschijnlijk meer vertellen dan ik jou. Net als mijn collega’s ga ik voor de beste deal, maar dan voor de beste recruitmentdeals.

Natuurlijk vraag ik kandidaten naar hun studieachtergrond en -keuzes, welke bijbanen en stages zij gedaan hebben. Maar ook wat hun affiniteit is met ondernemen en het MKB. Ik probeer kandidaten tijdens zo’n eerste gesprek te leren kennen. Krijg ik energie van je? Zie ik jou al rondlopen in één van onze kantoren? Vind jij sales net zo leuk als number crunching?

Om de juiste kandidaten uit te kunnen nodigen zijn we vanuit Marktlink veel aanwezig bij studentenevenementen, op LinkedIn en Magnet.me. Door onze samenwerkingen met zowel universiteiten als financieel georiënteerde studieverenigingen vergroten wij onze naamsbekendheid en zijn wij zichtbaar bij onze doelgroep. Hiermee hopen wij als tegenhanger van de big 4 onze manier van werken over te brengen. Net als onze consultants heb ik veel vrijheid in m’n werk. Daarnaast kreeg ik vanaf dag 1 veel verantwoordelijkheid en dit geeft me alle ruimte om me snel te kunnen ontwikkelen. Én ik heb de leukste collega’s, maar hoe kan dat ook anders aangezien ik ze zelf heb geselecteerd…