Skip to content

Het Marktlink DNA; heb jij het in je?

Marktlink bestaat al meer dan 25 jaar. In die jaren hebben we het Marktlink DNA opgebouwd. Iedereen bij Marktlink beschikt over dit DNA: van dealmaker tot business support. Daarmee onderscheiden we ons in de markt. Om erachter te komen of jij ook over het Marktlink DNA beschikt, hebben we een uitgebreide sollicitatieprocedure. Wij willen jou goed leren kennen en ons enthousiasme over Marktlink bij je over brengen.

Eenmaal aan boord krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, want wij geloven erin dat dit zorgt voor ondernemerschap. En dat is de kern van het Marktlink DNA. Wij twijfelen niet aan je inhoudelijke kennis. En dat je commercieel en sociaal bent, heb je tijdens de sollicitatieprocedure al bewezen. Cruciaal onderdeel in die procedure is de TMA-analyse. Daarmee maken we inzichtelijk wat jouw talenten zijn, omdat we zeker willen weten dat je bij ons op je plek bent. 

Coaching en training

Voor iedereen die bij ons aan de slag gaat als consultant, geldt dat het pad naar partner bij Marktlink mogelijk is. In de weg ernaartoe laten we je meters maken en ontdekken we samen wat voor type dealmaker je bent. We bieden je individuele coaching en interne trainingen in groepsverband gericht op jouw soft skills en vakinhoudelijke kennis. Je werkt altijd in een dealteam met ervaren collega’s. Zij hebben hetzelfde pad bewandeld en delen graag hun kennis en ervaring met je.

 

Work hard play hard hebben wij hoog in het vaandel staan. Het Marktlink DNA kenmerkt zich ook door het vieren van successen en aandacht voor werk-privé balans. Zo lunchen we iedere dag samen, sluiten we het jaar af met een groots gala, gaan we jaarlijks met het hele bedrijf op skivakantie en tussendoor zijn er regelmatig gezellige feestjes en borrels. Bovendien mag je bij Marktlink rekenen op flexibele werktijden en onbeperkt verlof.

Investeren in je toekomst

In onze ambitie om het grootste M&A-kantoor in Europa te worden, zoeken wij altijd naar ambitieuze en gedreven young professionals met een passie voor ondernemen. Zie jij een match met ons Marktlink DNA en wil je in je toekomst investeren bij een uniek en internationaal georiënteerd bedrijf? Check dan onze vacatures en neem contact met ons op. Wij maken graag kennis met je.