Skip to content

ONS TEAM BIJ MARKTLINK

ABOUT US

MARKTLINK 25 YEARS OF DEALMAKING

Marktlink heeft de expertise in huis om het gehele M&A proces te verzorgen. Van de eerste oriëntatie tot de overdracht bij de notaris. Marktlink begeleidt en assisteert circa 100 transacties per jaar en richt zich daarbij op het MKB segment in alle sectoren. Zij is sinds 1996 actief op dit terrein en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke adviesbureaus in deze markt. Wil je weten wat ons onderscheidt? Zie Marktlink detailsdeals en nieuws.

LEGAL

INHOUSE LEGAL M&A SUPPORT

Wij zijn gedreven om uitstekend advies te geven aan onze cliënten. Wij zijn erop gebrand het proces zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen. Daarom werken de deal teams en het Legal team nauw samen. Het Legal team levert de beste juridische inhouse ondersteuning aan onze klanten en speelt een sleutelrol binnen de Marktlink organisatie. 

Het team van juristen is groeiende. Ben jij een ervaren Legal Counsel en wil je adviseren over een breed scala aan juridische zaken met betrekking tot M&A activiteiten in de mid-market? Bekijk onze actuele juridische vacatures!

BUSINESS SUPPORT

TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK!

Samen met 120 collega's vormen wij één groot team om de MKB-markt in Europa te ondersteunen. Niet alleen dealmakers maken het verschil, samen maken we een cruciale impact. Daarom zijn onze business support teams erg belangrijk en groeien ze ook snel. Kijk voor business support vacatures op onze afdelingen FinanceHRMarketing and Operations departments.

TEAM MARKTLINK

MEET OUR PROFESSIONALS

https://www.marktlink.com/nl/team/