Skip to content

Ik vertel graag dat ik mag werken in het leukste secretaresseteam dat er bestaat. Ons team bestaat uit 5 professionals, en met elkaar ondersteunen wij alle projectteams binnen Marktlink. Marktlink is een jonge en dynamische werkgever. Klinkt altijd mooi die termen, maar in deze echt waar. In de afgelopen 10 jaren is geen jaar hetzelfde geweest, er is constant vernieuwing in het bedrijf, binnen mijn eigen vakgebied en verbetering van de werkprocessen. Marktlink gaat met haar tijd mee, met name op ICT-gebied heeft Marktlink dit jaar grote sprongen gemaakt.

Inmiddels mag ik met trots zeggen dat ik bijna 11 jaar bij dit mooie bedrijf werk. Marktlink heeft mijn verwachtingen zeker waargemaakt, ik werk met leuke professionals en heb vele kansen gekregen om mij verder te ontwikkelen.

"Ik mag werken in het leukste secretaresseteam dat er bestaat"

Typerend voor Marktlink is samenwerking en betrokkenheid. Iedereen binnen Marktlink heeft zijn of haar eigen taak, maar met elkaar zorgen wij voor de beste deal. Van de eerste ontvangst aan de balie tot aan het champagnemoment tijdens de overdracht. Een kick? Ja, van zo’n samenwerking krijg je een kick!

Naast hard werken zijn Marktlinkers ook altijd wel in voor een feestje of teambuildingevent. Bijvoorbeeld een tocht maken in prachtige Burtons, raften, waterskiën, het bezoeken van concerten en diverse skitrips in Oostenrijk. Mooie herinneringen waar we nog vaak over praten tijdens de dagelijkse gezamenlijke lunch.