Skip to content

Na mijn studie Sport Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam (2007-2011) en de Master Financial Management aan de Nyenrode Business Universiteit (2012-2014) ben ik in april 2014 bij Marktlink begonnen. Wat mij bij Marktlink aantrok was het jonge en dynamische team waar ik deel van zou uitmaken, de commerciële én financiële kant van het werk en dat ik niet eerst een jaar achter een bureau zou hoeven zitten, maar vanaf de eerste werkdag volledig in alle trajecten meegenomen zou worden. En Marktlink heeft me bepaald niet teleurgesteld!

“De euforie bij het closen van een traject, dat is gaaf, daar doe je het voor!”

Marktlink is een jong bedrijf, allemaal commerciële mensen met een financiële achtergrond. De werksfeer is informeel, met veel vrijheid in je werkzaamheden: knallen wanneer het moet, rust pakken wanneer het kan.

Dagelijks heb je contact met succesvolle MKB-ondernemers om ze een oplossing te bieden op het gebied van aan- en verkoopvraagstukken. Het is echt een kick om uit het niets iets te creëren door kopende en verkopende partijen bij elkaar te brengen. De euforie bij het closen van een traject, met alle emoties die dan bij koper en verkoper loskomen, dat is gaaf, daar doe je het voor!

Jeffrey begon in 2014 als junior consultant bij Marktlink. In januari 2019 werd hij benoemd tot zelfstandig manager.