Skip to content

INTERNATIONAL ASSIGNMENT

Een unieke M&A-ervaring over de grens

Marktlink wil de komende 3-5 jaar dé M&A-specialist in Europa worden voor ondernemers in het hogere segment van het MKB. Dat betekent nog meer groeien: de talenten van de toekomst aan ons verbinden én nieuwe kantoren openen in Europa. Dat biedt onze consultants ook de mogelijkheid om internationale M&A-ervaring op te doen dankzij het International Assignment Program.

Het uitwisselingsprogramma is een nieuwe aanvulling op het uitgebreide carrièrepad dat wij onze consultants bieden. Het is een unieke kans om voor 3-6 maanden internationale M&A-ervaring op te doen en tegelijkertijd bij te dragen aan het opstarten van onze nieuwe kantoren. Dat doen collega’s onder andere door volledig mee te draaien op projecten en aan relaties te bouwen met het team en potentiële klanten. Dit levert als mooie bijkomstigheid een nieuwe manier van zaken doen op, en er ontstaat verbinding tussen alle Marktlink-kantoren door heel Europa.Zelfstandig en bevlogen Onze ideale kandidaat voor een buitenlands avontuur werkt minimaal 9 maanden en maximaal 2 jaar als consultant. Andere essentiële competenties zijn zelfstandigheid, initiatief nemen en een proactieve houding. Bij Marktlink zorgen we goed voor elkaar en dat geldt ook voor deze uitwisseling. We bieden praktische ondersteuning op het gebied van huisvesting en juridische zaken, maar we stimuleren vooral ook zelfredzaamheid en bevlogenheid. Bovendien vinden wij het belangrijk dat ook het thuisfront volledig achter de keuze staat.

Vanuit Marktlink zijn wij heel trots dat we dit programma kunnen aanbieden. We gunnen onze jonge consultants deze onvergetelijke ervaring op persoonlijk én professioneel vlak. Het past bij het internationale karakter van Marktlink en bovendien versterkt deze kruisbestuiving het collectieve Marktlink-DNA. Een extra tijdelijke kracht erbij op een nieuw kantoor zorgt ervoor dat er een stevig fundament ligt en dat we ons sneller kunnen richten op waar we goed in zijn: lokale ondernemers in het MKB bijstaan in hun overnamevraagstukken.Avontuur aangaan Eind 2021 was Sven Hissink de eerste deelnemer aan het International Assignment programma. In een periode van zes maanden hielp hij managing partner Jesper Fogh Duelund op alle fronten met het opstarten van Marktlink Kopenhagen. Youri Livius kreeg de kans om Jonathon Parkinson, managing partner in Manchester, bij te staan. In de nabije toekomst komen er gegarandeerd nieuwe plaatsen vrij op onze bestaande óf op nieuwe kantoren. Wil jij dit internationale M&A-avontuur aangaan? Solliciteer dan snel naar de functie van consultant.