Skip to content

Ik heb 1 jaar Algemene Economie gestudeerd aan de RUG, de HEAO MER bank- en verzekeringswezen aan de Hanzehogeschool Groningen afgerond, gevolgd door de studie Bedrijfswetenschappen, specialisatie bedrijfseconomie/corporate finance, aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Sinds 2010 werk ik bij Marktlink. De vrijheid en verantwoordelijkheid die je hier vanaf het begin krijgt en ook het ondernemerschap dat van je wordt gevraagd, waren mijn redenen om voor Marktlink te kiezen. Het werk heeft mijn verwachtingen overtroffen, het is echt verslavend! Ik begeleid elke dag ondernemers bij de koop en verkoop van bedrijven. Het is uitdagend en spannend werk waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Het is werk dat ertoe doet en waarbij emoties komen kijken, we kopen of verkopen vaak iemands levenswerk!

"Het werk heeft mijn verwachtingen overtroffen, het is echt verslavend!"

Het ondernemerschap, het vertrouwen om zeer snel stappen te maken als je de goede dingen doet en het denken vanuit kansen, typeren Marktlink. Het is een feest om dagelijks te werken met zeer gedreven en slimme mensen die er alles aan doen om voor opdrachtgevers mooie en creatieve dingen te doen.

Van elke fase in een project kan ik genieten, van het aan tafel komen bij een geweldige potentiële opdrachtgever, het geïnteresseerd krijgen van een mogelijke koper, het in elkaar zetten van een slimme overnameconstructie tot het maken van een goede deal! Het leverde al vele mooie herinneringen op. Welke? Heb je even…?