Skip to content
video-thumbnail

WAT WE DOEN

WIJ ZIJN DE M&A SPECIALIST VAN WEST-EUROPA

Marktlink M&A is dé fusie- en overnamespecialist voor ondernemers in het MKB in Europa. Als M&A specialist in het MKB zijn wij de schakel met de markt. Iedereen is enorm leergierig en oprecht geïnteresseerd in de wereld van de ondernemer. Onze dealmakers zijn vanaf dag één betrokken bij het gehele proces en hebben invloed op het resultaat. Naast een gedegen financiële en analytische achtergrond zijn lef en doorzettingsvermogen, sterke communicatieve vaardigheden en een oprechte bereidheid om te luisteren belangrijke onderdelen van de skillset van onze dealmakers.

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij Marktlink?

WAAR WIJ VOOR STAAN

M&A BIJ MARKTLINK

GETTING DEALS DONE

Elke dag bewijzen we dat het M&A-dealproces inspirerend en leuk is. No mountain too high, we always find a way. 'We are getting deals done' op een gepassioneerde, uitzonderlijke, hands-on manier en we streven er altijd naar om de beste deals voor onze klanten te realiseren.

Bij Marktlink zul je niet slechts een schakel in de keten zijn, maar vanaf dag één zelfstandig aan de slag gaan! Je wordt betrokken bij het gehele proces

Wil jij meer weten over de dagelijkse werkzaamheden van een M&A Consultant?

WE INVEST IN YOU

Het draait allemaal om onze mensen. Daarom zijn wederzijdse waardering en samenwerking, gebaseerd op partnerschap, de kenmerken van onze bedrijfscultuur. Vanaf de eerste dag maakt iedereen die bij ons werkt deel uit van een toegewijde en inspirerende omgeving waar ze zich deel van de familie voelen. Zo doorloopt iedereen in de week voordat hij bij ons aan de slag gaat een persoonlijk inwerkprogramma. Ieder individu levert een belangrijke bijdrage aan ons succes. We kunnen dit waarmaken omdat iedereen zo goed samenwerkt, zowel intern als met onze klanten. Werken bij Marktlink is dan ook een manier van leven. We investeren in talent en dragen bij aan elkaars kracht. Daarom werken we in multidisciplinaire teams. De Marktlink Academy biedt je in elke fase van je carrière de benodigde training en opleiding om te groeien en je te ontwikkelen. Daarnaast is learning on the job een essentieel onderdeel in het fusie- en overnamevak. Wij delen kennis met elkaar tijdens onze maandelijkse Marktlink-brede sessies. We waarderen een gezonde balans tussen werk en privé en een informele werksfeer.

WIJ BIEDEN

EVENTS

COME AND MEET US AT:

  • UNIVERSITY OF TILBURG STRESS LECTURE - 23 MARCH 2023

  • FSR INVESTMENT WEEK- 9 MAY 2023

DE MARKTLINK EXPERIENCE

EEN TWEEDAAGS ONBOARDING EVENT VOOR ALLE STARTERS BIJ MARKTLINK

ONZE KANTOREN

VRAGEN?

Petra Wijnholds

International Talent Acquisition Manager

Floris van Adrichem Boogaert

Talent Acquisition

Ingrid Velderman

HR Advisor

Fleur van de Kasteele

HR Advisor

Yvonne Tamis

HR Manager

Tea Malkoc

HR Advisor

Marjolein Evelo

HR Assistant

Team Marktlink