Gå til Indhold

Sven Hissink fik international erfaring hos Marktlink i Danmark

"En utrolig oplevelse i en vidunderlig by"

"Jeg tøvede ikke et sekund, da HR lancerede sit nye International Assignment Programme. De søgte en konsulent, der havde lyst til at flytte til København i et halvt år for at hjælpe med at opbygge det nyåbnede kontor der. På det tidspunkt havde jeg været hos Marktlink i over et år og havde haft en mavefornemmelse af, at en mulighed for at få international erfaring ville byde sig. Og da det skete, greb jeg den med begge hænder.”

"Jeg holdt forskellige møder med HR og selvfølgelig med Jesper Fogh Duelund, som er Marktlink Danmarks Managing Partner. Og de kunne sikkert godt se, hvor parat jeg var til at rykke. Jeg var selvfølgelig motiveret i forhold til min faglige udvikling, men også fordi jeg personligt er meget internationalt minded. Som nystartet konsulent er man endnu ikke en del af et fast team, fordi man så får bedre mulighed for at lære af flere forskellige kolleger. Det gjorde også dette skridt lettere."

Bidrage til international vækst "Jeg overvejede faktisk aldrig nogen grunde til ikke at gøre det. De interessant M&A-handler i Holland, som jeg måske er gået glip af, er rigeligt opvejet af alle de oplevelser, denne vidunderlige by har givet mig. Det er fantastisk at få muligheden for at bidrage til Marktlinks internationale vækst og især at kunne hjælpe med 'kickstarten' i København."

"Mine opgaver i København er meget forskellige og går på alt fra at videreføre Marktlink-DNA'et til mine danske kolleger til lead-generering og opkøbsprocesser. Det føles virkelig godt at kunne bidrage med værdi, idet jeg kan oplære danske kolleger og hjælpe med at knytte bånd mellem danske kontakter og Marktlinks internationale netværk, som hele tiden bliver større."

Tillid og ansvar "Jeg sætter stor pris på, at Marktlink tilbyder sådanne programmer til unge konsulenter. Det siger meget om den tillid og det ansvar, man får som nystartet konsulent. Og personligt er det spændende at lære en ny by og de lokale at kende. Man skal være klar til en masse udfordringer, og måske også være lidt af en selvstarter for at kunne gøre dette. I den henseende passer Marktlinks motto – work hard, play hard! – perfekt på mig. Og når jeg tager tilbage til Holland, er jeg sikker på, der ikke vil gå lang tid, før nye M&A-udfordringer dukker op."