(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-21079984-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Marktlinkers hebben een duidelijk groeipad, dat is wat we nieuwe kandidaten vertellen en beloven. Maar dat het niet enkel bij belofters blijft laten we zien door aandacht te schenken aan onze interne promoties. De meest recente is de stap van Remon Lustenhouwer en Jan Dijkmans naar partner, en daarmee, mede-eigenaar van Marktlink.

Jan Dijkmans is sinds 2009 onderdeel van Marktlink en samen met partner Vincent Pastoor is hij verantwoordelijk geweest voor het opzetten van de M&A-parel van het zuiden: Marktlink Den Bosch. Hij begon bij Marktlink als stagiair en mag zich dus sinds juli 2019 partner noemen. “Je hebt hier zelf het stuur in de hand. 10 jaar geleden als stagiair starten en nu als partner klaar voor de toekomst,” vertelt Jan. Jan heeft ervaring met het afronden van tientallen transacties, waarvan vele in flex-/detacheringsbranche. Hij bracht over deze sector ook zijn kennis en visie door een special in het Marktlink Magazine van H1-2019.

Hetzelfde geldt voor Remon Lustenhouwer. Remon is sinds 2012 onderdeel van de grootste M&A-boutique voor het MKB. Hij begon, zoals vele Marktlinkers, direct vanuit de schoolbanken als junior consultant, destijds nog analist genoemd. “Ik had nooit kunnen dromen dat ik zeven jaar later al toe kon treden als partner en mede-eigenaar. Ik kijk uit naar de verdere groei van dit prachtige bedrijf.”

 

(Foto: Remon Lustenhouwer & Jan Dijkmans)

Kennis, ervaring en talent waarderen staan centraal bij Marktlink. Werk je hard en goed, dan is mede-eigenaar worden voor niemand buiten bereik. Ben jij ook benieuwd naar het groeipad van junior consultant tot partner, bekijk dan eens de pagina carrière en wie weet, staat over een aantal jaar jouw partnerstap hier aangekondigd.

Volg Marktlink op social media

Contact en open sollicitaties: recruitment@marktlink.nl
Lees het privacybeleid van Marktlink.

This website uses cookies and third party services. Ok