(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-21079984-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Aangenaam!

Mijn naam is Sandra Ray-Kroes.

Over Sandra

Sandra studeerde fiscaal recht aan Rijksuniversiteit Groningen. Na haar studie fiscaal recht werkte zij als fiscalist bij PwC in Amsterdam. In 2001 verhuisde zij voor zeven jaar naar Londen, waar zij werkte als (project) manager bij PwC en een verzekeringsmaatschappij.In Engeland behaalde zij aan London University en de London School of Journalism verschillende kwalificaties in de Engelse taal. In 2007 keerde zij met haar gezin terug naar Nederland en richtte zij haar eigen vertaalbusiness op. In februari 2019 is Sandra in dienst getreden bij Marktlink als Content Editor.

Sandra's link met Marktlink

“In mijn rol als content editor kan ik mijn passie voor zowel de Nederlandse als de Engelse taal en mijn professionele achtergrond volledig benutten en van toegevoegde waarde zijn voor de M&A adviseurs binnen Marktlink. Door het reviseren van zeer uiteenlopende interne en externe documenten leer ik veel op het gebied van fusies en overnames en de uiteenlopende sectoren waarin Marktlink werkzaam is als dealmaker binnen het MKB. In de professionele, no-nonsense werkomgeving bij Marktlink voel ik mij helemaal thuis. Getting deals done, en daar houd ik van!”

Volg Marktlink op social media

Contact en open sollicitaties: recruitment@marktlink.nl
Lees het privacybeleid van Marktlink.

This website uses cookies and third party services. Ok