(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-21079984-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Aangenaam!

Mijn naam is Ramona Chang.

Over Ramona

Ramona werkte sinds 2011 voor ABN AMRO en ABN AMRO MeesPierson. Eerst als interim communicatiemanager, later als marketing strateeg en de laatste twee jaar als marketingstrategie consultant. Daarvoor heeft Ramona 15 jaar een eigen bureau gehad. Sinds september 2020 is zij onderdeel van Marktlink.

Ramona’s link met Marktlink

"Mijn drive zit in het bouwen aan merken en teams. De ondernemersdoelgroep van Marktlink spreekt mij aan, hetzelfde ondernemers DNA  zit ook in mij. De ambitie en het enthousiasme waarmee Marktlink de internationale markt wil veroveren, en inmiddels al een mooie plek mee heeft verdiend, zorgen ervoor dat ik maximaal in m'n kracht sta." "De uitdaging bij Marktlink zit voor mij in het ontdekken van een nog onbekend terrein: de wereld van fusies en overnames. Hier kan ik me goed in laten bijscholen. Gelukkig heb ik een brede financiële kennis en daarmee een mooie basis. Als manager marketing heb ik de luxe om te starten met een jong team en enthousiaste professionals. Dat is natuurlijk gaaf. We gaan Marktlink de aankomende periode verder uitbouwen en nog succesvoller op de kaart zetten."

Volg Marktlink op social media

Contact en open sollicitaties: recruitment@marktlink.nl
Lees het privacybeleid van Marktlink.

This website uses cookies and third party services. Ok