(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-21079984-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Aangenaam!

Mijn naam is Mick Gelissen.

Over Mick

Mick heeft een master in finance en een master in accountancy, beide behaald aan Tilburg University. Tijdens deze studies is hij enthousiast geworden over het fusie- en overnamevak. Na een stageperiode van bij Ernst & Young voegde de consultant zich in de tweede helft van 2019 bij Marktlink.

Mick’s link met Marktlink

“Tijdens mijn studie ben ik enthousiast geworden over het fusie- en overname vak. Het combineert het analytisch werken met het samenwerken met mensen. Wat mij het meeste aantrok bij Marktlink is de centrale rol van de ondernemer in het gehele overnametraject. Waar bij grootschalige bedrijfsovernames de focus al snel verplaatst richting de koude cijfers en het onderhandelen voor de beste prijs, speelt bij MKB-overnames de mening en het gevoel van de ondernemer ook een belangrijke rol. Het begeleiden van deze ondernemers tijdens misschien wel de spannendste periode van hun leven is voor mij dan ook een uitdaging die ik elke keer met het grootste enthousiasme aanga.”

Volg Marktlink op social media

Contact en open sollicitaties: recruitment@marktlink.nl
Lees het privacybeleid van Marktlink.

This website uses cookies and third party services. Ok