(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-21079984-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Aangenaam!

Mijn naam is Marco van der Meer.

Over Marco

Na het behalen van zijn bachelor, heeft Marco anderhalf jaar gewerkt voor Pon’s Automobielhandel, met name voor het merk Volkswagen Bedrijfswagens. Vervolgens is hij weer begonnen met studeren en heeft de fulltime master Financial Management afgerond aan de Business Universiteit Nyenrode.  

Marco’s link met Marktlink

Als boerenzoon uit de polder komt Marco uit een ondernemersgezin. Door het behalen van zijn financiële master heeft hij affiniteit met de financiële kant van MKB-/familieondernemingen. De balans tussen deze twee aspecten rijmt goed met Marktlink; beide zet hij in om de ondernemer met passie te begeleiden tijdensaan- en verkooptrajecten.

Volg Marktlink op social media

Contact en open sollicitaties: recruitment@marktlink.nl
Lees het privacybeleid van Marktlink.

This website uses cookies and third party services. Ok