(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-21079984-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Aangenaam!

Mijn naam is Kelly Westra.

Over Kelly

Kelly heeft in 2017 haar opleiding European Management Assistant afgerond na een stageperiode in Londen en in November maakte ze de stap naar Marktlink. Naast haar werkzaamheden als content marketeer is Kelly actief als tekstschrijver voor haar eigen website en heeft ze haar interesse voor (social) media uitgebouwd tot een eigen mini-onderneming.  

Kelly’s link met Marktlink

“Bij Marktlink krijg je echt de kans om je te laten zien. Zo begon ik in november van 2017 bij het secretariaat maar heb ik mij inmiddels ontwikkeld tot content marketeer. Je wordt direct betrokken bij ieder proces en staat niet vanaf de zijlijn te kijken. Al mijn collega’s zijn gepassioneerd met hun vak bezig en dat merk je iedere dag.”

Volg Marktlink op social media

Contact en open sollicitaties: recruitment@marktlink.nl
Lees het privacybeleid van Marktlink.

This website uses cookies and third party services. Ok