(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-21079984-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Aangenaam!

Mijn naam is Jeroen van Drunen.

Over Jeroen

Jeroen van Drunen heeft zijn bachelor Commerciële Economie behaald aan de Hogeschool Rotterdam. Na acht maanden werkzaam te zijn gewest bij Robeco, en achtereenvolgens een rondreis gemaakt te hebben door Zuidoost Azië, heeft Jeroen de master Finance & Investments behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met een goede basis op het gebied van commercialiteit en financiële kennis is Jeroen in 2019 in dienst getreden bij Marktlink.

Jeroen’s link met Marktlink

Wat mij het meest aanspreekt aan werken bij Marktlink is de samenwerking met de ondernemer en de combinatie van commerciele en analytische werkzaamheden. De aspecten die zijn behandeld tijdens mijn bachelor Commerciële Economie en master Finance & Investments sluiten hier perfect op aan. Marktlink begeleid daarnaast het gehele traject van fusies en overnames. De complexiteit en dynamiek die hierbij komen kijken, zorgen voor een uitdagend proces. Het geeft mij enorm veel energie om ondernemers hierbij te begeleiden.”

Volg Marktlink op social media

Contact en open sollicitaties: recruitment@marktlink.nl
Lees het privacybeleid van Marktlink.

This website uses cookies and third party services. Ok