(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-21079984-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Aangenaam!

Mijn naam is Jelmer Duijve.

Over Jelmer

Tijdens zijn studie is Jelmer werkzaam geweest bij Rabobank Haarlem als Verkoop en Service Adviseur Bedrijven. In deze functie had hij dagelijks contact met MKB-ondernemers om hen te adviseren over hun bankzaken. Daarnaast heeft hij altijd een sterke interesse gehad voor Corporate Finance. Vanaf begin 2014 combineert hij deze aspecten in zijn werkzaamheden bij Marktlink.  

Jelmer’s link met Marktlink

“De pragmatische manier van werken, hands-on mentaliteit en dynamische omgeving haalt bij mij het beste naar boven. De passie voor ondernemen in het MKB, zie ik ook terug binnen Marktlink. Een fusie- of overnametraject kan voor ondernemers een grote impact hebben. Het geeft voldoening om hen juist in deze vaak turbulente periode succesvol te begeleiden”.

Volg Marktlink op social media

Contact en open sollicitaties: recruitment@marktlink.nl
Lees het privacybeleid van Marktlink.

This website uses cookies and third party services. Ok