(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-21079984-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Aangenaam!

Mijn naam is Jannick van der Horst.

Over Jannick

Jannick behaalde eerst zijn bachelor Economics & Business Economics aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Vervolgens heeft hij een halfjaar gestudeerd aan de Soochow University in Taiwan, waarna hij zijn master in Finance heeft afgerond op het onderwerp overnamepremies. Na ervaring te hebben opgedaan bij Blenheim Corporate Finance is hij bij Marktlink in dienst getreden als consultant.  

Jannick’s link met Marktlink

“De keuze voor Marktlink was voor mij een logische stap. Naast mijn interesse voor de analytische kant van een deal voel ik mij enorm aangetrokken tot het samenwerken met gepassioneerde, hardwerkende MKB-ondernemers. Het veelzijdige contact met ondernemers die op een belangrijk punt in hun leven staan maakt dat elke dag er één is om naar uit te kijken.”

Volg Marktlink op social media

Contact en open sollicitaties: recruitment@marktlink.nl
Lees het privacybeleid van Marktlink.

This website uses cookies and third party services. Ok