(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-21079984-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Aangenaam!

Mijn naam is Isla Sint-Bouwman.

Over Isla

Isla is haar carrière gestart binnen het MKB als projectcoördinator bij de brancheorganisator MKB-Nederland. Met een bachelor leisuremanagement en NimaB op zak is zij inmiddels een allround marketing-, sales- en evenementmanager. De afgelopen jaren heeft zij zich voornamelijk toegelegd op de internationale corporate markt, waarbij zij zich heeft gespecialiseerd in business development binnen de advocatuur. Sinds december 2018 is Isla in dienst bij Marktlink Fusies & Overnames. 

Isla’s link met Marktlink

“Marktlink heeft een prachtige groei doorgemaakt de afgelopen jaren, waarbij zij de can-do mentaliteit die zo kenmerkend is voor organisaties binnen het MKB nog elke dag voorleeft. Juist deze mentaliteit heeft mij aangetrokken en ik hoop dan ook met de marketingafdeling te kunnen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Marktlink tot een professionele marktleider in binnen- en buitenland.”

Volg Marktlink op social media

Contact en open sollicitaties: recruitment@marktlink.nl
Lees het privacybeleid van Marktlink.

This website uses cookies and third party services. Ok