(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-21079984-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Aangenaam!

Mijn naam is Claire Slobbe.

Over Claire

Claire heeft een bachelor International Business Administration gevold aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tijdens haar studie heeft zij de kans gekregen om te studeren in Canada aan de Queens University in Kingston waar zij zich heeft verdiept in het ondernemerschap. Ook heeft zij naast haar bachelor studie in Rotterdam een jaar lang met 4 andere studenten de start-up SMAAK gerund waarbij zij immigranten vrouwen hielpen met integreren in de Nederlandse maatschappij door middel van een functie binnen het cateringbedrijf. Claire’s affiniteit met ondernemen, cijfers en bedrijfsovernames heeft ertoe geleid dat zij in 2018 is gestart met de master Finance and Investments aan de Erasmus Universiteit. Tijdens deze master heeft zij zich onder andere gespecialiseerd in Mergers & Acquisitions en Business Valuation & Value Creation. Direct na deze master is zij begonnen bij Marktlink.

Claire’s link met Marktlink

“Wat mij het meeste aantrok bij Marktlink is de centrale rol van de ondernemer in het gehele overname traject. Tijdens bedrijfsovernames kan de focus al gauw verplaatsen naar koude cijfers en het onderhandelen voor het hoogste bod terwijl de gemiddelde ondernemer in het MKB zijn/haar bedrijf is gestart vanuit een passie en met een bepaald doel. Hetbeste bod verschilt daardoor dus per onderneming en per ondernemer en ligt onder andere aan de klik tussen de verkoper en koper. Als consultant zie ik het als een leuke uitdaging te achterhalen wat de ondernemer als doel heeft voor de onderneming en dit te gebruiken om de meest geschikte partij (koper of verkoper) uit de markt te halen. Bovendien vind ik de werkwijze waarbij een geheel traject wordt begeleid door een vast dealteam van sterk toegevoegde waarde voor zowel de ondernemer als de consultants. De ondernemer heeft namelijk een vast aanspreekpunt en bekend gezicht waarmee hij/zij snel een vertrouwensband kan opbouwen. Tegelijkertijd krijgt de consultant de kans om de onderneming gedetailleerd te leren kennen en om zich echt te verdiepen in de markt trends en specifieke vraag en aanbod.”

Volg Marktlink op social media

Contact en open sollicitaties: recruitment@marktlink.nl
Lees het privacybeleid van Marktlink.

This website uses cookies and third party services. Ok