(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-21079984-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Aangenaam!

Mijn naam is Chiel van Benthem.

Over Chiel

Na het behalen van de master Financial Management aan de Universiteit Twente is Chiel in 2018 gestart bij Marktlink. Chiel heeft na zijn studie ervaring opgedaan bij verschillende Asset managers, mede hierdoor is zijn interesse voor de fusie- & overnamemarkt ontstaan. 

Chiel’s link met Marktlink

Mijn passie voor het ondernemerschap heb ik vanuit huis meegekregen. Tijdens mijn studie ben ik in aanraking gekomen met fusies & overnames. Het ondersteunen van ondernemers op een van hun belangrijkste momenten in hun zakelijke carrière geeft mij veel energie. Marktlink sprak mij direct aan omdat zij de ‘taal van de ondernemer’ spreekt. De dagelijkse werkzaamheden dagen mij uit om een brede mix van analytische en commerciële vaardigheden toe te passen. Door de gedrevenheid en energie van het team van Marktlink zorgen wij ervoor dat een ondernemer altijd optimaal begeleid wordt tijdens een aan- of verkoopproces.

Volg Marktlink op social media

Contact en open sollicitaties: recruitment@marktlink.nl
Lees het privacybeleid van Marktlink.

This website uses cookies and third party services. Ok