(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-21079984-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Aangenaam!

Mijn naam is Ben Essalama.

Over Ben

Ben behaalde een dubbel diploma in Management en International Finance aan de Louvain School of Management en Nova School of Business and Economics. Zijn eerste M&A-ervaringen waren bij een Amsterdamse boetiek en bij Deloitte als M&A trainee. In 2019 is Ben in dienst getreden bij Marktlink in de functie van consultant en hielp hij om het kantoor in Antwerpen op te starten. Zijn analytische vaardigheden zijn een mooi pluspunt voor het team.

Ben’s link met Marktlink

“Tijdens mijn studies was ik al snel aangetrokken door M&A en wist ik dat daar mijn toekomst lag. Bij Marktlink kan ik het typische analytische aspect van M&A combineren met samenwerken met gedreven ondernemers. Marktlink geeft een menselijk aspect aan de fusies en overnames en zet de ondernemer centraal. Het geeft ontzettend veel voldoening en energie om in deze omgeving te werken en om elke dag ondernemers te ondersteunen. Ik ben ervan overtuigd van dat wij als Marktlink een meerwaarde zijn voor onze klanten.”

Volg Marktlink op social media

Contact en open sollicitaties: recruitment@marktlink.nl
Lees het privacybeleid van Marktlink.

This website uses cookies and third party services. Ok